13 mars 2011

Lokförare

I natt vaknade Felix och ville gå upp på toaletten och kissa. Han har fortfarande nattblöja vilken vi egentligen redan borde tagit bort, men det har inte funnits någon ork med detta. Vi vet inte vad det var som fick honom att gå upp på toaletten för när han vaknade i morse hade han inte kissat någonting i blöjan. Som belöning fick han en pannlampa som Ola hade köpt för längesedan, men glömt att ge honom. Felix blev så glad så han satt och lös upp allting, till och med frukosten.


I morse började Felix prata om att han skulle använda en krona som han hittade här hemma till att åka tåget som finns på Maxi. Ola talade om för honom att han måste ha tio sådana en-kronor eller en guldpeng för att kunna åka. Felix sprang då och hämtade sin ena spargris (en ko som det står kosing på). Ola hjälpte honom att ta ut två tior. Den ena skulle han åka tåg för och den andra skulle han köpa något för. Efter simmet idag så fick Felix gå in på Maxi och lägga i sin guldpeng och åka en vända. Det var en nöjd Felix som kom ut därifrån, men när vi åkte därifrån kom han på att han hade glömt att köpa något för sin andra peng.


Idag på babysimmet sa Felix återigen att han inte ville vara med huvudet under vattnet, men Ola lyckades övertala honom. När Felix höll sig fast på Olas rygg så frågade Ola om de inte skulle simma under ytan och då gick han med på det om han fick ha på sig simglasögonen. Det verkade inte som att Felix höll andan så bra för efter det dyket ville han inte dyka mer.

Favoritövningen på simmet enligt Felix var när de skulle sitta på kanten och kasta sig ut i vattnet och flyta på grod-madrassen.


Nelly fick beröm för sitt fina dyk idag av simfröken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar