30 mars 2011

Pärm till pärm

Idag när de skulle äta mellanmål ville Felix ha en överraskning så Ola hade gömt en kanelbulle under en tallrik som Felix fick vända på. Felix ville ha en busmacka också, men han ville ha en annan form idag, sa han. Det skulle vara en "lund" busmacka.



Stackars Nelly hade bitit i skeden idag när hon åt lunch. Antagligen hade hon bitit till mot den andra tanden som är på väg upp bredvid den första för hon hade nästan varit otröstlig på grund av smärtan. Det verkar vara ömt i hennes lilla mun.

I eftermiddags var Ola ute och sprang med vagnen. Nelly satt i vagnen och Felix på ståbrädan. De hade sprungit bort till Mariebergsstallet och tittat på hästarna. Felix hade reagerat på att hästen hade en stor snopp.



När de kom hem satt de och åt lite på utsidan. Det blev majskrokar till både Felix och Nelly.



Ikväll hade Ola och barnen besök en liten stund av familjen Ek. Felix och Henrik var ute och lekte i det gamla "hönshuset" som står på vår tomt. De hade till och med släpat ut en stor stol dit så att de hade något att sitta på.


När Ola skulle läsa godnattssaga för Felix sa Felix; "Jag vill att du läser boken från pärm till pärm". Det blev en bok om dinosaurier från pärm till pärm.

Felix hade valt egna kläder idag

Felix ville gosa med lillasyster Nelly
Sovande Felix nu ikväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar