27 mars 2011

Märken och medaljer

Det har varit en helg med både medaljer och märken. Det började med en medalj från avslutningen på gymnastiken. Nu har Felix varit med på gymnastiken i två terminer och det är helt klart värt en medalj. På gymnastiken fick allas föräldrar vara med inne i gymnastiksalen och se på när barnen sprang runt på de olika stationerna och skulle försöka att inte nudda golvet mellan stationerna. Felix favorit var tydligen att gå balansgång. Han hängde också knäveck och vågade till och med släppa händerna.



En stolt medaljör
Det kliar fortfarande i Nellys mun. Hon sitter och pillar sig i munnen hela tiden och vill gärna bita i allt annat också. Undra vilken tand som kommer ut nästa gång.


I lördags gjorde pappa Ola en skattkarta till Felix. Det var en skattkarta som hade fem ställen som Felix skulle leta upp. Vid varje ställe hängde en post-it-lapp med en bokstav på. Skattjakten ledde till bokstäverna G-L-A-S-S och det var även det som skulle bli den slutliga skatten, men det blev Felix besviken över för han trodde att han skulle få en leksak. 



I lördagskväll var vi på 35-årskalas hos Stefan med familj i Onsala. Inför kalaset ville Felix att jag skulle klippa honom så att han kunde få en liten tofs i håret. Jag klippte honom bara lite och gjorde håret lite kortare på sidorna och behöll hår där bak i mitten, men det syntes knappt någonting, men Felix blev mycket nöjd och ville inte ha på sig någon mössa så att han förstörde sin "nya" frisyr.


På kalaset höll Felix låda och somnade inte förrän vi åkte hem strax före klockan ett. Det blev bara sju timmars sömn för Felix för han vaknade redan klockan åtta i morse. Det var inte bra med tanke på att det var dags för avslutning på simskolan idag. En trött Felix och mycket på schemat är ingen bra kombination, men det gick mycket bärre än förväntat.


Felix trivs bra i lille Oscars fina rum
Nelly som simmar lektionen före Felix fick idag sitt fjärde märke, en "Tumlare". Vi visste inte hur det skulle gå för henne idag heller eftersom hon varit lite hängig de senaste dagarna, men hon klarade sig galant. Felix var också duktig och lyssnade till allt som han skulle göra. De hade hinderbana idag och Felix dök även denna gång, men han tyckte att det räckte med en gång. Även Felix fick ett märke och det var en säl på hans.



Efter simmet var det dags för att åka på kalas till kusin Hanna som fyllde år för tre veckor sedan. Felix ville att jag skulle sätta fast märket på hans skjorta så att han kunde visa upp det på kalaset.



Nelly satt och gosade med Karin kind mot kind


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar