3 mars 2011

Trollskogen

Vid tio-tiden i morse kom vi iväg ut. Idag åkte vi till Hundfjället eftersom det skulle finnas lite fler barnbackar där. Även här fanns det rullband som barnen kunde åka uppför. De här rullbanden är väldigt populära så han åker gärna på dessa både med och utan skidor. Vid ett tillfälle när varken jag eller Ola tittade på Felix hade han hunnit att springa till bandet och lägga sig på rygg på det. Han låg och njöt en stund tills Ola kom och tog upp honom igen.
Felix fick prova att åka knapplift idag och Ola stod bakom som stöd. Idag åkte de i lite större backar så Felix fick inte åka så mycket själv. Vi var och köpte en sele så att det blir lättare för Ola att åka med Felix.
Efter lunch tog de sittliften upp för att åka i Trollskogen. Vi trodde att Felix skulle tycka att det var läskigt men han satt bara och tittade ner och njöt av utsikten. Uppe i Trollskogen trivdes Felix  bland alla trollen.
Mitt på dagen fick Felix vila benen lite och springa runt och leka lite i lekparken. Där passade vi även på att köra runt Nelly i sin babypulka. Felix fick  också köra runt med henne och det verkade hon tycka var roligare än att jag drog henne.
Felix och jag passade på att åka hundspann idag. Det var åtta hundar som drog iväg med oss. Jag trodde att Felix somnade under färden, men han var så koncentrerad på att titta på hundarna så han var helt förtrollad.
Vi avslutade skiddagen med att Felix fick åka ensam i knappliften (Ola stod framför). Det gick ganska bra men han var så trött så han orkade inte åka hela backen så Ola fick hoppa av vid halva och hämta upp honom.
Det var återigen en  nöjd men trött kille som gick och lade sig idag.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar