21 mars 2011

Sjukstuga

Lille Felix och jag fick sova bredvid varandra i gästrummet i natt eftersom vi inte ville att han skulle ligga själv ifall han skulle kräkas fler gånger. Som tur var så kräktes han bara en gång så han fick sova i lugn och ro. Han sov ända till halv nio och det händer inte så ofta. Han vaknade i och för sig till strax efter klockan fem och då satt han och läste en stund tills han somnade om igen.


Felix var relativt pigg under dagen, men åt inte så mycket. Han ville ha middag och då var det köttbullar som han beställde, men oturligt nog så hade vi inte det. Det fick bli fiskpinnar istället och det åt han med mycket god aptit och fick behålla det.

Nelly har fortfarande feber och nu ligger den runt 38 grader, men hon har ingen aptit på vanligt mat över huvudtaget. Det enda som hon får i sig är fruktpuré, välling och gröt. Vi får hoppas att hon får i sig mer mat i morgon. Det är inte bara på maten man märker att Nelly inte är helt frisk utan även på sömnen. Hon sov middag två långa pass idag.


Vi får hålla tummarna att båda barnen mår bättre i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar