5 mars 2011

Skidglasögon

Igår morse stod Nelly längre än någonsin själv. Pappa Ola tog tiden till 16 sekunder och det var stora framsteg mot tidigare.

Igår var sista dagen i Sälen. Felix och pappa Ola åkte iväg före mig och Nelly till Hundfjället. Jag och Nelly gick dit, eller rättare sagt jag gick och Nelly satt i sin pulka och tittade runt.


Felix och pappa Ola åkte även igår upp till Trollskogen. Det gick bra under tiden som de var där uppe och åkte, men när de kom till sista backen och bredden på backen ökade så ville Felix inte åka så fort längre. Det slutade med att han blev gnällig på Ola och den främsta anledningen till det var nog att han började att bli lite trött och på grund av att det blåste ganska mycket.


Vi kom på att vi skulle köpa skidglasögon till Felix, vilket vi borde gjort dag ett. Han hade fått drag i ögonen och det kan ha varit det som gjorde att han tyckte att det var otäckt att åka fort. Det var en stolt Felix som fick ha på sig skidglasögon precis som pappa och nästkommande åk blev mycket mer lyckat.


På eftermiddagen igår var vi på badhuset i Hundfjället, Poolarium. De hade en liten lagun där som Nelly kunde plaska i och Felix var både där och i den stora bassängen. Felix tyckte att det var så roligt att vara där och han ville helst vara i vattnet hela tiden. Vi fick nästan tjata på honom att vi skulle gå och sätta oss i cafeterian för att ta en glass.




På kvällen när vi kom hem fick Felix en överraskning som han fick gå och leta efter. Det var en luvtröja med ett tryck med Trollskogen. Felix blev glad och provade den efter en stund. Han blev fascinerad av fickan mitt på tröjan, eftersom hans händer möttes inuti fickan.


Idag åkte vi hem och vi startade strax efter klockan tio i förmiddags och var hemma åtta timmar senare. Vi fick stanna några gånger för att äta och byta blöja. Båda barnen var så duktiga och klarade det över förväntan. Felix somnade den sista timmen efter att ha tittat på tre filmer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar