24 mars 2011

Lyssnar, lyssnar inte

Igår hade Nelly inte så mycket feber så hon fick vara ute med Felix och pappa Ola på en promenad och sedan lite lek i trädgården. Det blåste så mycket så ibland rullade vagnen utan att Ola behövde putta på.



Felix hittade en pinne när han var på väg hem från promenaden. Han bröt den i två bitar och sa; "Jag ska samla på små och stora pinnar."

Natten till idag var en orolig natt för Nelly. Hon vaknade väldigt ofta och kom aldrig riktigt till ro. Det visade sig i eftermiddags att febern hade kommit tillbaka. Hon hade nästan 39 grader igen. Det kan nog vara så att det är någon mer tand på väg för hon verkar ha ont i munnen. Hennes aptit är inte heller vad den brukar vara och idag har hon bara fått i sig gröt, välling och lite frukt.

I morse badade Nelly och Felix tillsammans för första gången. De hade roligt och skvätte vatten på varandra. Det var till och med så att Nelly blev helt vansinnig när jag tog upp henne. Hon ville fortsätta bada.


Idag var Felix på dagis för första gången den här veckan eftersom vi höll honom hemma några dagar på grund av att han kräktes i söndags. Det var en bra dag för Felix idag och han hade varit snäll och lyssnat, mestadels i alla fall. Enligt fröknarna hade han varit duktig och lyssnat, men enligt Felix själv så hade han inte lyssnat.

När vi kom hem från dagis satt vi och pusslade en bra stund. Ett av de pussel som vi pusslade var ett där man räknar antalet saker på ett kort och sätter dit rätt siffra. Det här pusslet gillar Felix, men vi hade lagt undan det för flera månader sedan när han vid något tillfälle inte lyssnade och nu har han äntligen fått tillbaka det.
........9,10,11,12 ljus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar