12 mars 2011

Göm inte tandborsten

Igår kväll när jag och Ola skulle gå och lägga oss hittade vi inte våra tandborstar till vår eltandborste. Felix har en viss tendens att hålla på med dem så det var bara att lägga ner letandet och vänta tills Felix vaknade i morse. Vi hade helt rätt att det var Felix som hade gömt dem. Först trodde han att han hade gömt dem i våra skor, men sedan kom han på att han visst hade lagt dem i pappersåtervinningen under skrivbordet och där hade vi inte letat.

Så här låg Felix när vi skulle gå upp och fråga efter tandborsten.
I morse klädde Felix ut sig till superhjälte, men efter en stund ville han bara vara Felix igen.


Medan Felix var på gymnastik idag passade Nelly på att leka med ballongen ifred, eftersom Felix tar bort den från henne varje gång hon får tag på den.


I eftermiddags var vi och hälsade på hos mormor och morfar en stund. Felix skulle spela datorspelet Kalle Kunskap- Skolstart (ballong) med en gång och han hade lärt sig mycket sedan han satt med det förra veckan.


  Ikväll när Ola var upp och nattade Felix och skulle gå ut ur rummet så sa Felix: "Pappa, glöm inte borsta tänderna innan du lägger dig. Jag har ställt fram tandborsten." Ja, när Ola kom ner stod tandborsten så prydligt förberedd för att användas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar