7 november 2010

Barnkalas

Idag stod det på schemat att åka på barnkalas för Rasmus, Emil och Henrik. På morgonen fick Felix hjälpa mig med att slå in paketen. Det han tyckte var roligast var att dra massa tejp från tejprullen så det var ren tur att det räckte till paketen.

Kalaset var i Kareby Församlingshem och där var det stora ytor att springa och busa på. Det tog ett tag tills Felix ville vara med de andra barnen och leka. Han kom till mig och Ola och sa: "Vill ni leka med mig för jag känner inte igen barnen här. De förstör min lek som jag leker". Det roliga var att Felix kände alla barn förutom tre stycken. Leken som Felix lekte vet jag inte heller vad det var, men han ville leka ensam eller bara med mig och Ola. Det släppte så småningom och han började springa runt med de andra barnen.

Henrik gillade ormen som han fick i present av oss.
 Efter kalaset åkte Ola och Nelly till babysimmet. Idag dök Nelly helt själv. Hon satt på simlärarens armar och dök ner under vattnet till Ola. Hon är duktig vår tjej.

Medan Ola och Nelly var på simmet var jag och Felix hemma. Felix var trött efter kalaset så han ville sitta i soffan och titta på film. Han tog fram The Simpsons från filmlådan och när jag förklarade att den var på engelska sa han att det inte gjorde något utan att han ville titta på den ändå. Felix såg helt konfunderad ut när han satt där och tittade. Efter ett tag så gav han upp och ville titta på Pinocchio istället.

Undra vad de pratar om?

1 kommentar:

  1. Henrik hälsar och tackar en extra gång för ormen, den har legat bredvid honom i sängen inatt! Han ville också ha med den till dagis men jag var orolig att den skulle gå sönder så jag talade helt enkelt om att den inte skulle klar kylan imorse och miljöombytet. Så den ligger kvar hemma på sängen idag :) Kram från Karin

    SvaraRadera