2 november 2010

Sitt!

Igår invigde Felix sin ståbräda. De gick en promenad här längs älven och stannade vid en brygga som Ola och Felix sprang förbi i söndags. Felix hade då som önskemål att få gå dit och titta, men Ola lovade honom att få gå dit någon annan dag och det blev igår.



På vägen hem hittade Felix en stor hög av grus som han klättrade på ett tag.


Nelly är som jag skrev häromdagen helt hopplös med att vilja sätta sig upp i babysittern. Igår var inget undantag. Hon skrek när hon inte kom upp igen. Stackaren satt där helt dubbelvikt.


Idag satt Nelly själv för första gången. Det är fortfarande lite instabilt men det går framåt. Hon klarade också av att stå själv när hon höll sig fast i Olas hand med enbart en hand.


Felix har börjat kasta saker upp i luften och har inte riktigt koll på var de landar. Ola har sagt till honom om detta båda idag och igår, men han lyssnar inte på det. Efter ett tag tröttnade Ola och sa att han fick lägga undan snöleoparden som han hade kastat. Felix gick så snällt med och hjälpte till att lägga den uppe på en en hylla. Efter en stund började han istället att kasta en boll och då sa Ola att han lägger undan den också. Då var Felix snabb med att springa upp till sitt rum och sedan komma ner utan boll. När jag frågade honom vad han hade gjort svarade han: "Jag gömde bollen för Ola skulle ta den." Förhoppningsvis så lär han sig något av det här och slutar kasta grejer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar