3 november 2010

Klättra

Felix var uppe med tuppen idag och kom in i vårt sovrum vid fyra-tiden. Han hade svårt att somna om utan låg mest och pratade om att han ville äta yoghurt. Vi får hoppas att han sover längre i morgon.

Till frukost fick Nelly lite gröt, men bara en liten smakportion. Hon blev helt vansinnig när gröten tog slut och Ola skulle hinna blanda en flaska med ersättning. Stackars liten var så hungrig!



Idag åkte Ola, Nelly och Felix och besökte Dan och Karl, men innan de hade hunnit att åka sprang Felix över till grannen Knut och satte sig i det blöta gräset. Det var bara för Ola att gå in och byta byxor på honom igen. Det var toppen på det kaoset som rådde med två trötta barn, men allt lugnade ner sig så snart de satte sig i bilen.

När de var hos Dan och Karl gick de till deras lekplats som de har i området. Felix älskar verkligen den lekplatsen eftersom det finns så många olika saker att göra och framför allt klätterställningar. Ola hade lärt honom hur han skulle ta sig upp i näten och till slut kom han upp.



Det fanns stora stenar med vatten runtom på lekplatsen som Felix hoppade på och till och med Ola blev rädd när han gjorde det för det såg ut som att han skulle slå ihjäl sig. När Felix blev tillsagd att han skulle ta det lugnt började han istället att gå mellan stenarna.



Nelly trivdes i Karls babygym.

När de kom hem efter det trevliga besöket hos Eineving så fick Ola locka Felix med att de skulle göra smoothies så att Felix skulle vakna, eftersom han hade somnat i bilen på väg hem. Det är alltid lika uppskattat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar