10 november 2010

Universeum

Nu börjar det bli kallt på morgonen så Ola tände en brasa och det gillar barnen. Nelly satt framför brasan och tittade en bra stund.


Felix har inte riktigt släppt det här med tomten och snön för idag sa han till Nelly: "Idag är det lite snö, men när det blir mycket snö, då kommer tomten."

I morse när Felix satt på toa ropade han till Ola: "Jag kissar och bajsar och det är en som flyter. OLA, NU SJUNKER DEN!!!" Tänk att man kan vara så fascinerad över lite bajs.

Idag bar det av till Universeum med Dan och Karl. Innan de åkte dit sa Felix att han inte ville se den gröna ormen som är där för att han är rädd för den. När de väl var där och hade gått en stund sa Felix att han inte hade sett den gröna ormen, men då sa Ola att de hade gått förbi den och då ville Felix gå dit och titta på den ändå.







Nelly fick gröt till kvällsmat idag och så här glad blir hon fortfarande när gröten tar slut.


I kväll frågade Ola Felix vad som hade varit det roligast idag och enligt Felix var det när de tände brasan. Så nu vet vi vad som är roligast av Universeum och brasa.

1 kommentar:

  1. you crying because you wish it was cum all over you, mmmmmmmmmmmm we can fix that baby girl get this in your mouth and suck it awhile

    SvaraRadera