15 november 2010

Lo-katt

Ola vaknade idag av att han hörde att Felix var uppe, men utan att gå in till honom. När han gick ut för att titta till honom stod Felix inne på toaletten och tvättade händerna. Felix berättade då att han hade vaknat av att han var bajsnödig så han hade då gått upp och gjort sina behov utan att väcka Ola. Det var bra gjort Felix!

Stackars lilla Nelly fick en vaccinspruta idag. Hon blev lite ledsen men blev gladare efter ett tag. Ikväll fick hon 38,3 grader feber på grund av vaccinet. Hon vägdes och mättes också och var 64 cm lång och vägde 7610 gram. Hon börjar bli stor tjejen.





Idag när Felix och Ola satt och pusslade pekade Ola på en katt och frågade Felix om han inte skulle pussla katten. Då svarade Felix: " Det är ingen katt. Det är ett kattdjur. Sådan där med klor och som är ruskiga. Ett sånt där hmmmmm....... LODJUR! Det var en katt men med klorna ute så han verkade tro att det var ett lodjur på grund av det.

Felix har en boll som låter när man kastar den i golvet. Han stod och håll på med den en bra stund idag för den hade slutat låta. Han började kasta den upp och ner och då sa Ola till honom att han får sluta kasta den. Då svarade Felix: "Snart, jag bara övar!........ Jag tror att batteriet är slut." :-(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar