26 november 2010

Mamma hemma igen

Idag var det dags för farmor och farfar att åka hem igen efter en vecka som barnvakter och dags för mamma San att komma hem från Barcelona. Ola och barnen kom och mötte upp på Landvetter, men Felix var så trött och frusen så han var inte riktigt på humör. Han hade somnat i bilen på väg till flygplatsen så det var inte ens roligt att få en present av mamma. Lilla Nelly fick också en present och hon uppskattade den mer. Nelly fick ett Mimmie-gosedjur.

Mysigt att träffas efter så många dagar.....


Under veckan som har varit har äntligen Felix sett blåmesar i sin fågelholk.


Felix fick en egen fågelmatare av farmor och farfar och även där var fåglarna och hälsade på. Felix hann räkna till tio domherrar innan de flög iväg igen.

Felix och farfar klättrade upp för branten i skogen bakom vårt hus. De såg då spår i snön av ekorrar och rådjur.


Nelly har börjat att dra upp sig mer nu när hon ligger på mage så snart är det kanske så att hon kryper iväg. Farmor och farfar försökte locka henne till att krypa genom att ställa en nappflaska framför henne, men det hjälpte inte.


Farmor och farfar var tvungna att bada lilla Nelly eftersom hon hade bajsat så mycket så att det var ända upp till ryggen. Nelly tycker att det är mysigt att bada så hon bajsade kanske ner sig med vilje.



Nelly har lärt sig att hålla själv i flaskan och dricka sin ersättning. Duktig flicka!


Felix tycker att det är mysigt att sitta med farfar i soffan, men tydligen idag så ville han sitta själv och kolla på Dumbo-filmen. Farmor och farfar fick inte vara i vardagsrummet med honom så de fick hålla sig undan.



I torsdags när Felix var på dagis och farfar hämtade honom så visade Felix för farfar att det hade hänt något tokigt med hans strumpa. Han hade fått ett stort hål i den så att hela stortån stack ut. Det kanske drog lite kallt på hans lilla fot.


Syskonkärlek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar