29 november 2010

Pulka

Idag tog vi med oss en hjälm till Felix dagis så att han kan åka pulka i backen. Felix blev helt överlycklig att han kunde få åka i den snabba backen. Det värsta var bara att fröknarna verkade ha glömt av att han hade med den för när Ola hämtade honom så hade han inte åkt pulka eftersom han inte hade någon hjälm. Jag får påminna fröknarna om hjälmen i morgon när jag lämnar Felix.

Undra om barnen har fått lyssna för mycket på Hans och Greta för idag så verkade Nelly anammat idén att lämna spår efter sig när hon backade in under köksbordet.


Lilla Nelly åt en gedigen lunch idag i form av en halv portion gröt och utöver det över 2 dl ersättning. Hon låg sedan mätt och belåten i babygymmet.


När Felix skulle springa in på toaletten idag så hann han inte fram förrän han kissade på sig och kissade på golvet i hallen. Felix sa då: "Jag sa till kisset att vänta, men det gjorde inte det".

Felix börjar få lite nare på kinderna och när Ola skulle smörja in honom idag ville han bara ha sin Bamsekräm, vilket är solkräm, men det är bättre än inget.


Nu för tiden när Felix tittar på tv har han tydligen fått en ny favoritplats att sitta på och det är armstödet på soffan. Han sprang fram dit samtidigt som han sa att han ville sitta på sitt favoritställe. Det känns som att det hade varit mer bekvämt att sitta i soffan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar