6 september 2010

Blöt katt

Ja, idag var det dags igen för Nelly att besöka mammas jobb på Wallenstam. Idag stod det på schemat att vara lite social och bland annat luncha med Tessan. Nelly var snäll och antingen sov eller skrattade åt alla som pratade med henne.


När vi skulle hämta Felix på dagis hade han precis vaknat från sin middagslur, men fröknarna sa att de har så svårt att väcka honom. De försöker ställa honom upp, men då springer han iväg och lägger sig någon annanstans. När han hörde oss så vaknade han till och började spela Allan. Jag gick runt och letade efter hans gosedjurskatt, men då sa fröknarna att den ligger i torkskåpet. Felix hade haft med sig den på toaletten och då tappat den i toalettstolen. Oj, som det kan gå!

Efter dagis var det dags för veckohandling på Maxi och Felix gick med sin lilla kundvagn och handlade sin yoghurt och Risi-Frutti. Det är gulligt när han går där och funderar bland hyllorna vilka sorter han ska välja. Han var verkligen lydig idag och vek inte många meter ifrån min sida.

På kvällskvisten sitter Nelly här bredvid mig i soffan och slappar. Visst ser hon ut att trivas?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar