19 september 2010

In i stallet

Felix vaknade redan vid halv sex i  morse och det blev jag som fick gå upp för pappa Ola var lite trött efter att ha nattsuddat. Efter att vi hade ätit frukost så ville Felix spela igenom i princip alla sina spel. Vi spelade bland annat "In i stallet" där man ska slå med en tärning och fylla sitt stall med fyra olika djur. Felix vann detta spel, med lite fusk. Efterföljande spel blev "Fem myror...." där man ska räkna myror och stapla dem på elefanten. Även detta spel vann Felix och det var nog lite fusk där också, man han är duktig lille "ponk".



Större delen av dagen idag har vi grejat här hemma och Felix har varit ute och lekt och Nelly har legat och sovit flera timmar ute i vagnen. För övrigt är Felix i en riktigt härlig trotsålder och idag har han varit helt omöjlig. Det blir värre när han är trött och det var han idag, men han inser inte det själv och vill inte gå och lägga sig. När vi skulle åka och rösta var han helt vansinnig precis innan vi skulle åka och skrek att han inte alls var trött, men så fort vi hade satt oss i bilen och kört någon minut satt han och sov så sött. Det är svårt att första varför man inte vill sova när man är trött.

Idag blev babysimmet inställt pga att vattentemperaturen i bassängen var under 30 grader. Skönt att tekniken går framåt så att de skickar ett sms om detta så att man inte hade åkt dit i onödan, vilket vi gjorde med Felix några gånger när han gick på babysim. Det fick bli bad i baljan för Nelly idag istället och hon verkade tycka att det var minst lika roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar