17 oktober 2010

Åh dyk!

Felix behövde få komma ut och rastas idag så han och pappa Ola gick ut i skogen och lekte lite. Han ville in till den skogen där rådjuren bor som äter på våra plommonträd.


När de kom hem igen var det dags att sätta upp Felix fågelholk som han fick som byggsats av syskonen Rasmus och Emil när han fyllde år. Han har målat holken helt själv och i den kommer nog fåglarna att trivas. De har hängt upp den på garaget så att Felix kan se den när han sitter på sin stol i köket.


När det var dags för lite fika på eftermiddagen kom inte Ola med in för då hade han gått över till grannen. När Ola gick dit in för att titta efter honom stod han där i hallen och höll på att ta av sig ytterkläderna. Då skulle han hjälpa Marta att laga mat. De kommer nog få fler besök av vår lille kille.

I kväll var det dags för Nellys sista lektion i kursen Krabban. Hon var jätteduktig idag och dök för första gången! Det gick jättebra och hon hann med tre stycken dyk under lektionen.


I slutet av lektionen kom det upp en skattkista från botten och i den låg ett simmärke till varje barn. Nelly var först framme och såg nyfiken ut.


Nelly lärde sig vinka till "Vinka hej då" som de sjunger i slutet. Hon plaskade som bara den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar