20 oktober 2010

Snutten

Lyckan är total hos Nelly idag. Hennes älskade Barbapappa-snutte har varit försvunnen ett bra tag och idag hittade jag den längst ner i skötväskan! När hon fick den i sitt grepp så började hon jollra med en gång.


Idag har vi varit och hälsat på hos Camilla, Amanda och Anton. Vi skulle kolla hur de har fått det i sitt nya hus. Vi hade en mysig dag med pannkaksätning, lek och fika. Felix och Amanda lekte veterinärer med djur från savannen berättade Felix efteråt. De lekte mycket bra och de verkade inte vara oense om någonting. När vi skulle åka hem ville de till och med stå och kramas.
Efter vårt besök i Torslanda skulle vi in och uträtta ett ärende inne i Göteborg och stackars Felix somnade så djupt i bilen på väg dit så han blev helt förstörd när jag lyfte ur honom ur bilen. Jag vet att man inte ska muta, men idag blev det så i alla fall. Belöningen för att Felix var duktig inne i stan var att vi skulle åka till Mc Donalds och äta, vilket gjorde det mycket lättare för Felix att vakna.

När vi kom till Mc Donalds började Felix prata om att det finns fiskar där inne. När jag undrade vad han menade svarade han: "Jo, när farmor och farfar döptes. Då fanns det fiskar inne på Mc Donalds och då matade man dem hela tiden." Ibland undrar man om fantasin inte har några gränser. Det här med dop är aktuellt nu i familjen eftersom Nelly ska döpas på lördag.

På Mc D fick man en bok när man beställde Happy Meal och det var boken "Mamma Mu får ett sår". Det tyckte jag var en mycket bättre present än de där värdelösa plastfigurerna som brukar vara med annars. Just den här boken var extra rolig att få eftersom det var den första teatern som Felix var på. När han gick på den med dagis när han var ungefär två år blev han så ledsen när Mamma Mu började blöda att han var tvungen att sitta i frökens knä för att han tyckte att det var läskigt.


1 kommentar:

  1. Åhh det var väl tur du hittade snutten, så gosig hon ser ut /Martina

    SvaraRadera