23 oktober 2010

Dop

Idag var det dags för Nellys dop. Förmiddagen bestod enbart av förberedelser inför dopet. Felix undrade lite vad det var som skulle hända. Felix fick till uppgift att hälla upp dopvattnet och han klarade det galant. Nelly hon grät lite när prästen höll ner henne och tog vatten på hennes huvud, men när han höll upp henne skrattade hon igen. Faddrar till Nelly blev morbröderna Mikael och Joakim.







Efter dopet i kyrkan bjöd vi på smörgåstårta och tårta i församlingshemmet. Det var många barn som var med på dopet så Felix hade många att leka med och ljudnivån var hög, så alla var nog ganska trötta när de kom hem.

Familjekort:
Kusinerna




Nelly fick väldigt många fina presenter så nu är det bara ett rum till henne som saknas så att hon kan ha sina saker framme.

Efter dopet följde farmor, farfar, faster och farbror med hem och vi firade att farbror Feffe hade fyllt år. Felix var så glad att de följde med hem. Det var inte bara Feffe och Nelly som fick presenter idag utan även Felix. Pia och Feffe hade köpt en kassaapparat till honom med scanner och rullband. Nu blir det nog ändå roligare att leka kiosk. Som vanligt när farmor och farfar är här så ville Felix inte sova, men strax före klockan tio däckade han i soffan när han satt och kollade på Mamma Mu.

1 kommentar:

  1. Maija fick också hälla upp vatten i dopfunten när Clara döptes. Hon var fullt koncentrerad på sin uppgift och sen spelade hon allan och skuttade runt i kyrkan och sprang ifrån alla som försökte fånga in henne. Jag stod bara uppe vid dopfunten och fnissade ;)

    SvaraRadera