28 oktober 2010

Blink, blink

I natt vaknade Nelly som vanligt och ville ha mat. Jag ammade henne, men hon ville ändå inte somna om så Ola gav henne en hel flaska ersättning efter det. Så nu är det ingen idé att fortsätta amma längre för hon verkar inte bli så mätt av det.

Felix gjorde ett tält åt Nelly i morse genom att lägga en filt på hennes babygym. De hade det mysigt där under filten båda två.


Under några dagar har Felix blinkat väldigt mycket och så också idag. Ola frågade Felix varför och då svarade Felix: "Jag blinkar så mycket för att få luft i ögonen för annars ser jag ingenting". Antagligen är han så trött så att han blir torr i ögonen. Han har inte sovit middag på hela veckan och idag på dagis hade han inte velat gå och lägga sig heller. Han avslöjade för mig idag att han visst var trött idag på dagis, men att han hade lurat fröknarna att han inte var det. Han är lite lurig lille Felix. Det hade blivit för mycket för Felix att vara i lekrummet när han var så trött så fröknarna hade skickat in honom på hans gamla avdelning Regndroppen så att han skulle få vara på ett ställe som var lite lugnare.

Felix kunde inte vara vaken när Ola hämtade honom från dagis och somnade i bilen. Han gick in själv till huset men somnade direkt när han kom innanför dörren igen.


Nu kan man inte lämna Nelly i babysittern heller. Hon reser sig upp hela tiden och det ser ut som att hon kan ramla framåt. Det dröjer nog inte länge tills dess att hon kan sitta helt själv och det måste vara underbart att kunna det när man så gärna inte vill ligga ner.


Pappa Ola har idag bevisat att han som föräldraledig kan ha flera bollar i luften. Idag hade han haft telefonmöte samtidigt som han matade Nelly, tog på henne och satte in henne i bilen och hämtade Felix på dagis. Det var inte illa!

Idag köpte Ola ett nytt pussel till Felix. Än så länge tyckte Felix att det var lite krångligt men det krävs nog några pusslingar tills han inte tycker att det är en så stor utmaning längre.

1 kommentar:

  1. love to pull his little undies down and suck his dick

    SvaraRadera