19 oktober 2010

Smoothie

I morse vaknade Felix av att han hade kissat ner sig och ropade till Ola: "Jag har kissat ner mig ända upp till magen". Först trodde Ola bara att han överdrev, men verkligheten var precis så som Felix hade sagt. Felix förklarade det med att snoppen hade legat uppåt. Usch för att vakna och vara helt blöt. Nelly hon vaknade med detta stora flinet i ansiktet. Underbart!


Nelly vill inte ligga still nu för tiden. Så fort hon läggs på rygg ska hon rulla till mage och tvärtom. Hon har även börjat förflytta sig sidled. Hon kan nog behöva börja röra på sig nu när pappa är hemma och ger henne mat för hon ser väldigt mätt ut:


När Ola och Nelly kom till dagis för att hämta Felix ville han inte alls följa med hem för han ville vara kvar och pussla.


Felix var lycklig över att han hade hoppat högre än Abbe idag på dagis. Han demonstrerade hur mycket det skiljde dem åt genom att hoppa som Abbe och hoppa som sig själv. Det var inte bara Abbe som Felix vann över idag utan slog även morfar på Boule-spel på Playstation Move, även fast morfar hade varit snäll och läst Bamse för honom.


Till mellanmål idag gjorde Ola och Felix smoothie som är vädligt populärt hos Felix. Det är säkert för att man gör den med en maskin som låter som det blir extra gott. Sådan far sådan son.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar