9 oktober 2010

Oscar

Dagen började med att Felix skulle på gymnastik. Idag hade de hängt i lianerna och skulle ta sig över ormar (färgade hopprep) som låg mellan två madrasser och rulla som spaghetti på en lång madrass m.m. En annan övning hade varit att gå som olika djur från ena sidan av salen till andra och då fick Felix användning av sin fyrfota-gång.

Nelly har vi haft kamp med under förmiddagen och kvällen med att försöka få i henne ersättning, men hon är envis. Undra vem hon ärvt det från? I kväll provade vi Semper, men det hjälpte inte. I morgon blir det till att blanda hälften bröstmjölk och hälften ersättning.

Idag var vi på 1-årskalas för lille Oscar. Felix somnade på väg dit så det tog ett tag innan han vaknade till. Han fick sitta en stund i pappa Olas knä för att sedan springa runt och leka med alla Oscars leksaker.  Felix var det äldsta barnet i skaran så han dundrade fram, milt sagt.


Nelly fick prova Oscars hoppgunga som står på golvet. Hon såg ut att tycka att det var en rolig pryl. Den verkade god också för hon höll på att äta upp sitsen.


Det bjöds på mycket god mat och tårta.Felix fick en lätt sockerkick efter att ha slängt i sig fyra kakor och två tårtbitar. Det slutade inte med socker där utan fortsatte då han var och fiskade i fiskdammen och i påsen låg det mer godis.

Födelsedagsbarnet med den fina tårtan

Visst nappar det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar