3 oktober 2010

Kalas

Felix och Nellys förkylningar har blivit bättre under dagen. Vi valde ändå att hoppa över Nellys babysim idag eftersom hon fortfarande var lite snuvig samt att vi skulle på kalas för att fira barnens kusin Alexandra som fyller 2 år.

Felix var ute med Ola på förmiddagen och klippte gräset. Felix gick en stund bredvid med sin leksaksgräsklippare, men det var inte roligt så länge. När han kom in var han helt svettig eftersom han hade på sig mycket kläder. Vi tyckte att han skulle vara rejält påklädd eftersom han är snuvig. Han hade på sig den vindtäta fleecejackan som farfar köpt till honom och sina nya Ecco-kängor som jag köpte igår. Apropå kängorna så är jag supernöjd med det köpet. Förra året hade han Viking-kängor och de är så mycket klumpigare än vad dessa är. Felix tyckte också att de var bekväma och han sa att han kan springa jättefort i dem.



Under eftermiddagen var vi på Alexandras kalas och där var det livat och glatt. När jag sa till Felix att han skulle ta på sig sin skjorta innan vi skulle åka sa han att han ville ha en slips till. Tyvärr så äger han inte någon slips så jag sa att det fick bli utan. Ola däremot gick ner i källaren och hittade en slips som är tänkt till maskerader och tog på Felix. Felix blev överförtjust över den icke matchande slipsen.


På kalaset satt Felix och höll för öronen mellan varven eftersom ljudvolymen var ganska hög. Nelly fick sällskap av en annan liten bebis som heter Tim, men som bara är fem veckor och när han satt bredvid henne så märkte man hur mycket de växer på bara två månader.


Grattis Alexandra!



Tim och Nelly

Hårdrocks-Henrik håller lilla Nelly


När vi kom hem så badade Felix och han njöt av att ligga och flyta i vattnet med huvudet halvvägs under vattenytan. Ibland glömde han blunda och då hoppade han upp med ett ryck och såg helt förvirrad ut.



1 kommentar:

  1. Det är så faschinerande att läsa bloggen Susann för Felix och Maija är så lika. Precis som Felix håller hon också för öronen när det blir för livat eller om någon maskin eller dylikt låter för mycket. Man känner igen sig på din blogg ;)

    SvaraRadera