16 oktober 2010

Specialverktyg

Idag var Felix på gymnastik igen och idag hade han nog varit lite övertrött för han hade inte alltid lyssnat så bra på ledarna. Han tyckte att det var roligt i alla fall. 


Idag har Felix upptäckt att vintern är på väg eftersom det har börjat att bli is på hans studsmatta. Han använde sig av ett specialverktyg som han hittade på marken för att hacka bort isen. Det här med specialverktyg har han nog fått från något barnprogram, tror att det kan vara från Oso.

Under eftermiddagen åkte vi på en snabbfika till mormor och morfar. Där fick Felix bullar och det är alltid populärt. Sedan fick morfar läsa de små böckerna som Felix alltid tar fram när han är där. Något annat som alltid Felix gör när han kommer dit är att ta fram mjukisdjur med magneter som han sätter fast på deras kyl. Det har han gjort sedan han var bebis och det sitter fortfarande i.  Mormor fick mata Nelly för första gången och det var inte några problem. Nelly bryr sig inte längre om att maten kommer från en flaska.


Vi åt middag idag på den nyrenoverade kinarestaurangen här i Kungälv. När vi kom dit så hängde Felix som vanligt vid den lilla fiskdammen och där saknades det tydligen några fiskar för Felix var helt förstörd över detta och frågade personalen, men de förstod nog inte vad han menade.

Här kommer ett kort som Felix bad mig att ta på honom. Han sitter i sin lära-gå-vagn och läser en bok. Tydligen är det bekvämt att sitta i den för han hamnar där lite då och då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar