25 oktober 2010

Pannkaka

Idag var Nelly på BVC-kontroll. Det gick bra och hon kissade som vanligt på vågen när vi skulle väga henne. Hon är hela 63 cm och 7,1 kg och vikten ligger lite över normalkurvan men längden ligger på normalkurvan. Oavsett alla kurvor i världen så är hon den finaste bebisen.

Felix stackaren var så trött under eftermiddagen så han hade inte lust till någonting. Han satt bara och blinkade hela tiden. Han hade inte sovit middag på dagis idag eftersom han vaknade så sent i morse (halv åtta). För att få honom att piggna till så fick han vara med och göra pannkakssmet och han blev så förtjust i socker så jag fick snabbt torka upp det som vi spillde ut så han inte skulle få en för stor sockerkick.


När jag nattade Felix vid sju så hoppades jag på att han skulle somna men tänkte att han säkert inte somnar även fast han är så trött. Resultatet blev att han somnade max två minuter efter det att jag hade gått ur hans rum och läst godnattsagan. Ska bli spännande att se när han vaknar i morgon eftersom han inte somnat så tidigt på flera veckor.

Idag var Ola på föräldramöte på dagis och då hade de hängt upp intervjuer de hade haft med barnen. Här är en intervju med Felix:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar