27 oktober 2010

Skolkort

Igår var det meningen att Felix skulle ta kort på dagis, men fotografen blev sjuk. När de kom fram till dagis var det någon gubbe där och delade ut post och då pekade Felix på honom och ropade:  "Han var inte sjuk!"
Den gubben måste ha undrat varför Felix skrek så om honom.

När de fortsatte gå in till dagis tittade Felix upp på himlen och såg ett streck av fåglar. Han sa då att det var kanadagäss och sångsvanar som flög där. Det visade sig att han hade helt rätt vår egen lille ornitolog.

Igår drog Nelly sig upp genom att hålla sig fast i Olas fingrar. Hon är verkligen jättestark och hon vill helst stå upp hela tiden.

Natten till idag sov Nelly utan mat från halv elva till halv åtta. Det var första natten som detta hände. Ola gav henne mycket ersättning så det får vi nog prova ikväll igen. Det var inte bara Nelly som åt mycket till kvällsmat utan även Felix. Han fick i sig hela 7 hekto yoghurt!

När Felix vaknade frågade Ola om han sovit gott och då svarade han: "Ja, jag lärde Pirre räkna till två". Då märkte Felix att han lät underligt när han pratade eftersom han var lite morgonhes. Han sa då: "Varför pratar jag så konstigt?" Ola förklarade då att det nog skulle gå över om han åt lite frukost och det stämde för medan Felix åt sa han: "Mitt sånt som jag tyckte var äckligt i munnen har försvunnit".

Idag var det dags för Felix att ta skolkort på dagis. Han är egentligen ledig på onsdagar men fick åka in och vara med på fotograferingen. Felix hade suttit still och varit lydig och det var ju skönt att det gick så smidigt.


I eftermiddags satt Felix och pusslade och Nelly tittade på. När hon började pilla på några pusselbitar med sina nerdregglade händer sa Felix: "Nej, nej inte ta med dina kladdiga fingrar. Du får hjälpa till när du inte är kladdig längre." Det känns bra att han har lärt sig att man ska vara ren om händerna när man pillar på saker och ting.



Det är roligt när det prasslar om boken.

Gröt är så himla gott!


Nu blir det åka av!

1 kommentar:

  1. looks like somebody pumped her mouth so full of cum it is running out wish it was me, haven't done that since my daughter was a baby

    SvaraRadera