23 december 2010

Ginger Ale

Da'n före doppareda'n! Hur tillbringar man en sådan dag? Vi tillbringade den med att åka in till Kungälv och fixa de sista julklapparna och handla den sista maten. Felix var duktig och hjälpte till att hitta julklappar, men när vi kom till Maxi började han få nog av julhandling. Till Felix lycka var det SodaStream-visning på Maxi och de bjöd på bubbelvatten och Ginger Ale. Vid första provsmakningen tog Felix ett glas bubbelvatten, men han kunde inte riktigt glömma att det var en gulaktig dricka bredvid. Han gick och tjatade om att han ville gå tillbaka och få ett sådant glas som hade den andra drickan. Jag sa till honom att han fick gå fram och fråga killen om han fick ett glas till. Till en början vågade han inte utan stod några meter därifrån och tittade, men till slut tog han mod till sig och gick fram och frågade. När han hade fått sitt glas och druckit upp det kom han springande till mig och såg helt överlycklig ut. "Mamma, jag fick ett glas med gult och jag tyckte om det!"

När vi kom hem fick vi besök av familjen Ek. Det var kul med lite leksällskap och från det att Felix fick reda på att de var på väg till oss gick han och tittade förväntansfullt genom fönstret. Felix och Henrik var uppe och lekte på Felix rum. Allt gick bra när de lekte, men när båda blev trötta i slutet så blev det lite sura miner.


David skulle hjälpa mig att mata Nelly och när han busade med henne blev hon livrädd. Hon skrek och blev vansinnig och det tog ett tag innan hon blev lugn. Efter ett tag gick det bättre och hon låg till och med och mös med David i soffan.

1 kommentar:

  1. Så sött! Hon ser hellycklig ut att få ligga där och gosa :)

    SvaraRadera