26 december 2010

Myr-bo

I morse busade barnen med farmor och farfar. Felix och Nelly hoppade upp och ner med farmor och Nelly och farfar tittade på fåglarna som åt av fågelmaten.


Nelly trivs i sin nya rosa fåtölj

Även idag var det dags att fira jul. Idag var det med faster Pirre (Pia). Jag, Ola och Felix åkte och hämtade henne i Ingelstad. När vi kom hem till Pirre gick Felix sin vanliga runda i deras lägenhet och skulle kolla på samma saker som han brukar, fiskarna i badrummet, tigern och fiolen bland annat.
Nelly fick provsmaka bubbelvatten för första gången idag. Hon blev helt galen när hon fick det i munnen. Hon tyckte att det var så gott så hon drog tag i glaset och ville ha mer. Felix tyckte också mycket om det första gången han fick smaka på det.
Ola, Bengt och Felix byggde en stor tågbana av alla Felix gamla och nya delar. Nu kan han köra runt länge med sina tåg.


Felix var överlycklig att få träffa Pirre igen. Han hade svårt att släppa taget om henne så det var inte bara en gång som han hängde som en ryggsäck på henne.


På kvällen var det dags för att öppna lite julklappar igen. Felix fick bland annat ett myr-bo som han kan ha på sitt rum och Nelly fick bland annat ett lucia-set i tyg.Nelly i en fin tröja som faster Pirre har virkat

1 kommentar: