11 december 2010

Tårtkalas

Nelly har sovit dåligt några nätter i rad och den här natten var likadan. Idag fick vi svaret och det verkar inte vara så att det är på grund av tänder utan förkylning. Näsan rinner hela tiden på henne och hon gillar inte alls när man kommer dit och ska torka henne.

Idag fick Felix äntligen prata med tomten. Tomten spelades av farbror Fredriks pappa Björn. Felix sa först att det var farfar, men sedan såg han lite skräckslagen ut och sa att det inte var farfar. Dessvärre hade tomten svårt att höra vad Felix sa, men Felix var nöjd i alla fall.

På morgonen bakade Felix och Ola lussebullar för andra gången den här julen. Felix snurrade ihop korvarna stiligt.



Under eftermiddagen hade vi lite kalas för Ola och Felix var nöjd att han fick leka lite med kusin Hanna. De leker väldigt bra och det är skönt att det inte blir konflikter hela tiden. Kalas innebär också tårta och det älskar Felix, eller rättare sagt bären som är på tårtan. Han höll på att tömma tårtan på alla bären, men vi fick hejda honom.


Felix fångade morfar för en sagoläsning innan det var dags för morfar att åka hem. De såg ut att ha det mysigt där i fåtöljen.


Det var inte bara Ola som blev firad idag utan även Nelly. Mormor och morfar hade med sig ett halvårspaket till henne några dagar i förskott. Det var ett fint set med tallrik och mugg med snövit-motiv.

1 kommentar:

  1. Vi har den där prinsessmuggen hemma och du må tro den är populär! Maija lever och andas prinsessor ;)

    SvaraRadera