17 december 2010

Väskan är packad

I morse pysslade vi med att göra färdigt våra julkort. Felix fick hjälpa mig att klistra på frimärken på kuverten och efter ett tag fick han in tekniken och de hamnade på rätt ställe. Han var förundrad varför man klistrade på dessa klistermärken bara för att postbilen skulle köra runt dem.


Idag var det dags för Nellys sexmånaders kontroll. Hon vägde 8,4 kg och var 68 cm lång. Allt annat på kontrollen var bra och Nelly skötte sig och skrattade när hon tittade på läkaren. Det är helt rätt teknik att flirta in sig så att man går igenom besiktningen.


Felix gick runt och pratade för sig själv idag. Han sa bland annat; "Vilket snyggt gäng uppblåsta hösäckar." Jag började skratta åt honom och undrade varför han sa så. Då berättade han att musen i Dumbo säger så.

Ikväll var det dags för att åka till farmor och farfar. Felix packade sin resväska, som han har fått av farmor och farfar, full med leksaker.



När vi kom fram till Rottne vaknade Nelly som hade sovit hela bilresan. Hon var nog jättehungrig för när farmor tog henne blev hon ledsen. Kim trodde att hon var rädd för henne, men det var nog hungern som gjorde att hon blev ledsen när hon fick syn på sin farmor. Kim fick mata henne så att hon skulle känna sig trygg med farmor igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar