1 december 2010

Rutschkana

Efter lunch idag bar det av till Hugo, Emil och Malin. Vi promenerade in till Kungälv och gick och uträttade lite ärenden, men Felix och Hugo var nog måttligt roade av det. På vägen hem så stannade vi till på lekplatsen vid ankdammen så att de fick leka av sig lite. Det lustiga var att Felix inte vågade åka ner för rutschkanan och det beror nog på att han åkte nerför rutschkanan utanför Mc Donalds och där gick det lite väl fort nu när han har overall på sig så han blev nog lite skrämd då. Malin var tvungen att ta emot honom för att han skulle våga. Det känns ändå bra att han har börjat bli lite rädd för saker och ting eftersom det aldrig har existerat tidigare.


Hugo hade inga problem att åka ner så Felix blev nog lite peppad av att se honom åka, men jag tror inte att Felix vågade åka själv en enda gång. Han vågade gunga själv i alla fall.Det var skönt att komma in i värmen efter promenaden. Vi drack te och åt lussebulle och Felix och Hugo kollade lite på film. De hade lite svårt att sitta still och sprang runt och busade mest.

Lille Emil och Nelly fick leka lite också, men Nelly är nog lite för liten för att förstå hur man leker, men glad såg hon ut i alla fall.


När vi åkte hem somnade Felix i bilen och det var svårt att hålla honom vaken så att han skulle kunna sova när det väl var dags för att sova för natten. Eftersom han inte fick sova när han ville så hann han bli lite väl övertrött innan han till sist somnade. Det var helt otroligt att han somnade eftersom morfar kom på besök, men han var nog för trött för att orka vara vaken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar