31 december 2010

Gott nytt år!

Den sista dagen på året tillbringade vi tillsammans med familjen Winterlén här hemma hos oss. På morgonen började vi förbereda maten som vi skulle ha på kvällen. Felix ville givetvis vara med i köket och hjälpa till. Det som lockade mest var att slicka på citronerna som vi hade använt. Felix älskar verkligen citroner.



När Felix skulle hjälpa till att mixa ihop ingredienserna till soppan blev han livrädd när mixern startade så han satte sig i vardagsrummet istället och lyssnade på sina Astrid Lindgren-visor. Jag trodde Felix hade somnat när han låg där i fåtöljen helt apatisk och lyssnade på musiken. När jag frågade honom om han var trött så svarade han: "Nej, jag väntar bara på Oscar. Jag vill att han ska komma nu!" Det värsta var att det då var ungefär sex timmar kvar tills dess att Oscar skulle komma. Felix kände inte för att göra något under hela förmiddagen, eftersom längtan efter Oscar var så stor. Det enda han kände för var att springa och titta på klockan och se hur lång tid det var kvar.


Till slut kom äntligen Oscar med familj och det var återigen dags för lite julklappsutdelning. Felix och Nelly fick också fina presenter från Thailand som Winterlén hade köpt när de var där.



Felix fick ett pussel gjort på ett kort på honom själv och kanadagäss. Det var ett pussel på 50 bitar och det såg svårt ut, men Felix är en duktig pusslare så givetvis fick han ihop det.



På kvällen blev Felix jättetrött och gnällig så vi fick skynda oss att skjuta upp fyrverkerierna som vi hade köpt. Vi stod inne och tittade ut på det och Felix tyckte att det var så fint. När det var färdigt började Felix gråta för han ville inte att det skulle ta slut.

Gott nytt år önskar Felix och Nelly!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar