20 december 2010

Julbak

Julbak har varit dagens tema. Det började inte så bra för när Felix skulle tvätta händerna så stod det små skålar i diskhon så det skvätte vatten över hela köket och även över hela Felix. När jag började skratta så sa Felix till mig att det inte alls var "loligt!".


Vi började med att göra lökpajer och sedan gick vi över på knäckebröd och mozartkulor. När Felix hade stått och tagit emot nougatkulorna som jag hade rullat in i marsipan sa han att han verkligen inte orkade att hjälpa till mer. Då fick han ta en liten paus och gå upp och titta på Dora Utforskaren.Lilla Nelly satt med och tittade på en liten stund, men hon var så trött så hon satt bara och gnuggade sig i ögonen. Hon somnade för natten redan halv fem idag så det ska bli spännande att se när hon vaknar i morgon bitti.


Felix blev också väldigt trött av allt julbak så han var på vippen att somna över tallriken när vi åt middag ikväll. Han piggnade till när han gick och skulle tvätta munnen efter maten.

Idag kom Ola hem med julgranen, men vi ska inte klä den förrän i morgon. Felix blev helt eld och lågor när han fick se den. Felix fick lov att hänga upp en kula idag och det gjorde han med omsorg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar