6 februari 2011

Fisken

I natt vaknade Nelly bara en gång, men sedan vaknade hon för morgonen redan lite före halv sex. Vid fem-tiden vaknade Felix av en dröm. Han skrek efter mamma när han vaknade och det rullade stora tårar på hans kind. Han hade drömt att jag inte ville vara vän med honom längre och lämnat honom. Han blev lugn när jag förklarade för honom att jag aldrig skulle lämna honom ensam och sov sedan vidare i ett par timmar.

Idag hade vi lite kalas för min familj och Felix gick runt hela morgonen och frågade när kalasgästerna skulle komma. På morgonen gjorde sig Felix fin och duschade och blev sedan en pirat, medan pappa Ola och Nelly satt och mös i soffan.



Före kalaset var Nelly på avslutning på kursen Fiskarna på babysimmet. Det hade gått jättebra idag och hon gjorde ett dyk när hon hängde på Olas rygg och han dök ner under vattnet och hon fick följa med. Nu har hon fått sitt tredje simmärke Fisken i babysim. Bra jobbat Nelly!


Till slut kom "kalasgästerna" och barnen fick sitta och äta tårta och fika på Felix bord som vi hade ställt i vardagsrummet. Stackars kusin Lucas börjar bli så stor så han hade lite svårt att få plats med benen under bordet, men det gick till slut ändå. Busiga Felix hade lite svårt att sitta still så han sprang runt och var lite olydig mellan varven. Han brukar bli till sig när det kommer folk.



Nelly och kusin Alexandra fick vara med oss vuxna och fika. Nelly fick i och för sig snällt titta på när vi andra mumsade i oss tårta och kakor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar