22 februari 2011

Teater

Idag var det en lycklig Felix som gick till dagis. Anledningen till de lätta stegen var att de skulle gå på musikteater idag på ett annat dagis som heter Solängen. Felix fick själv lämna över de 25 kronor till fröken som teatern kostade.

Tydligen hade Felix gått hela morgonen och tänkt på det här med teatern. Han har vid ett annat tillfälle sett Nasses Taxi och han trodde att all teater handlade om Nasse. Fröken hade fått förklara för honom att teater handlar om olika saker och det hade han förstått efter ett tag.

När jag kom och hämtade Felix ville han som vanligt inte följa med, men när jag bad honom berätta om teatern så glömde han av allt annat och följde med hem. Han berättade att den handlade om Pigge och Sigge. Pigge var en pojke och Sigge var en tjej. De hade en trädgård och de trodde att barnen var blommor så de hade vattnat dem. Felix härmade också att det kom grodor på teatern som lät kräää, kräää.


Felix hade suttit still under hela föreställningen och lyssnat. Han berättade för mig att han vid något tillfälle hade viskat till fröken om någonting, men det hade inte stört någon. Duktig Felix!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar