21 februari 2011

Nelly har ont

I natt var det en skrikande Nelly som vaknade och hade ont någonstans, men vi förstod inte vad som gjorde ont. Vi gav henne en tablett och då lugnade hon ner sig. Det kan vara att tänderna håller på att komma, men det har vi trott så många gånger innan, men någon gång måste de komma.

Felix ville ta det lugnt och vila sig när han kom till dagis i morse. Han hade gått runt och letat efter något ställe med lugn och ro, men han hittade det ingenstans så han hade till slut fått piggna till och leka med de andra barnen.

När vi kom hem från dagis ville inte Felix leka för han ville ta det lugnt i soffan. Han ville inte höra på något annat än tv:n så han fick sitta med hörlurarna på och då verkade han trivas gott.


Någon som inte ville vila var Nelly. Jag försökte få henne att sova middag flera gånger, men hon kom aldrig till ro. Till slut sov hon kanske en halvtimme på hela dagen, så det var en trött Nelly som vi fick umgås med när kvällen började komma.

När det väl var läggdags för Nelly kunde hon ändå inte sova. Hon började gallskrika så fort som vi lade ner henne i sängen. Vi fick stoppa i henne en Alvedon och efter ett tag lugnade hon ner sig så nu sover hon gott. (men precis nu när jag skrev detta vaknade hon igen och skrek otröstligt)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar