28 februari 2011

Inte sovit färdigt

I morse när Felix skulle äta frukost blev inget rätt. Ola hade hällt upp både yoghurt och müsli till honom, men det ville Felix göra själv. Det hela slutade med att Felix gick upp och var på sitt rum i tjugo minuter för att han ville vara i fred. När han kommer ner så har han tagit på sig kläder och gjort sig färdig för att åka till dagis. Problemet var bara att mysbyxorna han tagit på sig var ungefär fem centimeter för korta, annars klarade han det galant.

Före dagis satt Felix och spelade lite Kalle Kunskap på datorn och Nelly fick titta på. Hon dansade loss i sin stol när det spelades musik på spelet.


Efter dagis somnade både Felix och Nelly när de kom hem. De sov i ungefär en halvtimme och som vanligt var Felix svår att väcka. Ola försökte med allt möjligt och fick till slut honom att vakna så att de kunde äta mellanmål.


Det var inte två glada barn som vaknade utan trötta och hungriga barn.


Inför resan till Sälen i morgon gick Felix igenom sin tekniska utrustning som han ska ha i bilen. Den här gången ska han få ha på sig hörlurar så att vi andra slipper höra på hans filmer. De testade dvd:n med filmen Air Buddy som handlar om några hundar och efter en stund klagade Felix på att filmen aldrig tog slut.



Idag fick Nelly till och med leka med Felix lite utan att han sprang ifrån henne.

1 kommentar:

  1. Oj oj oj så arga, trötta och hungriga. Det känns igen det där när båda två gastar samtidigt. Då skulle det sitta fint med ett par hörselkåpor till dess maten nått ner i magen fått barnen på bättre humör! :D

    SvaraRadera