7 februari 2011

Panda

I morse när vi lämnade Felix på dagis så backade han in på avdelningen. Jag och fröknarna undrade vad han höll på med, men då kom vi på varför. Den nya tröjan han hade på sig idag har en stor panda på ryggen och en massa små på framsidan, men han ville visa alla den stora pandan och då var han ju tvungen att backa in.


Idag har Nelly suttit och räckt ut tungan mest hela dagen. Hon tycker att det är jätteroligt och när man härmar henne tycker hon att det blir ändå skojigare.


Till mellanmål idag fick Nelly smaka på naturell yoghurt och det tyckte hon var en höjdare till slut. Hon fick ett litet smakprov först och rynkade som vanligt näsan, men sedan gapade hon stort igen.Yoghurten serverades med fruktpuré och det hjälpte säkert upp aptiten.

När Felix kom hem från dagis idag ville han vara ute och leka lite. Det snöade stora flingor och det var anledningen till att han ville vara ute, eftersom han gärna står och gapar så att han får flingorna i munnen.


Det är bra när man sitter och jobbar och skriver ut papper för då är Felix snabb på att hjälpa till med att hämta papprena när man ber honom. Idag fick jag det fraktat i en vagn till och med. En bättre brevbärare kan man inte ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar