12 februari 2011

Hundförare

Vid lunch idag så åkte vi till morbror Joakim och Diana för att lämna barnen där några timmar medan vi var på Robert Gustafssons show inne i Göteborg. Nelly somnade i bilen på väg dit så vi bar in henne i bilstolen så att hon fick fortsätta att sova lite till. När hon vaknade hade vi åkt och hon kände inte igen sig så hon hade blivit lite ledsen. Hon hade inte velat äta någonting till en början eftersom hon var för ledsen, men efter ett tag när hon hade lugnat ner sig så hade hon fått både gröt och spaghetti och köttfärssås.


De hade varit ute och gått en promenad till sjön och då hade Felix först sagt att han var trött i benen och inte orkade gå, men efter en stund så hade han sprungit hela tiden. Han hade till och med fått hålla Simphson i kopplet och det tyckte han var roligt. Han sa att han var starkare än Simphson så han hade fått dra tillbaka honom med kopplet lite då och då.


När de kom in igen var det lite filmtittande för Felix del och kusin Isabelle lekte med Nelly. Isabelle hade tyckt att det var mysigt att pussa Nelly på huvudet.När vi kom och skulle hämta hem barnen blev Felix ledsen som vanligt och ville inte åka hem. Det var i och för sig ett gott betyg att han ville vara kvar och leka. När vi väl hade satt oss i bilen somnade han nästan med en gång och det var svårt att väcka honom när vi kom hem, men efter ett tag så vaknade han till liv och fick vara med och ha lite lördagsmys innan det var dags att sova igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar