19 januari 2011

Älgen och igelkotten

I morse vaknade Nelly halv sex så det känns som att det kan vara hunger som har gjort så att hon har vaknat så tidigt. Att vakna av den här guldklimpen är väldigt underbart faktiskt.....


Idag har vi bara varit hemma och haft det skönt. Nelly har krupit runt och levt rövare. Hon har nu även börjat försöka ställa sig upp mitt på golvet. Hon tar i så mycket så hon bajsar oftare nu för tiden.


Jag och Felix var uppe och lekte en bra stund uppe på hans rum idag. Jag var en älg och Felix var en liten igelkott. Älgen och igelkotten byggde med lego och byggde upp ett helt zoo.


Nelly har för första gången sedan hon föddes bara sovit middag en gång under dagen. Vid halv fyra i eftermiddags var hon så trött så hon knappt reagerade på tilltal, men då fick hon krypa runt lite så att hon piggnade till igen. Vi lyckades hålla henne vaken till lite efter klockan sex så det ska bli intressant att se när hon vaknar i morgon.

Till lunch idag åt vi Felix favoriträtt, blodpudding och bacon. Felix var så duktig och var med och stekte blodpuddingen. Han var så försiktig så jag blev riktigt imponerad av honom.

I eftermiddags kom mormor och morfar hit en liten stund och fikade med oss. Vi spelade lite spel och Felix satt och visade upp när han pusslade sitt Felix-pussel. Besöket avslutades med att morfar och Felix satt och kollade på Robin Hood. Felix var nära på att somna, men lyckades hålla uppe ögonen eftersom morfar busade med honom.


Mormors uppgift när hon är här är att mata Nelly.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar