31 januari 2011

Elin

I morse var det en tidig morgon igen. Felix var den som vaknade först och då var klockan bara fem. Han somnade om en stund i vår säng, men vid sex var det god tid att vakna tyckte Nelly. Vid halv sju hade båda barnen badat och vi var redo för en dag med mycket på schemat.

Efter att vi lämnat Felix på dagis åkte vi hem och städade lite snabbt för att sedan åka till mina jobbarkompisar och leka med deras barn. De kröp runt där och tog lite nyfiket på varandra då och då, men lekte annars mest på olika håll. Nelly fick även en liten puss av en av hundarna som Martina har och det verkade hon tycka var jätteroligt.


Så här såg de ut för 4,5 månad sedan (14 sep -10)

Vi åkte direkt från Martina och hämtade Felix på dagis. Han låg och sov middag i vagnen där ute när vi kom, men han vaknade till väldigt lätt när jag påminde honom om att vi skulle åka hem till Elin och hälsa på.


Elin är en flicka i Felix dagisgrupp som han har gått ihop med i två år och som är tre dagar äldre än Felix. Hon var inte på dagis idag så hon hade gått hemma hela dagen och väntat på att Felix skulle komma och hälsa på. Elin har en lillasyster som är två månader äldre än Nelly så det var kul att hon också hade någon att "leka" med. Det som är roligt är att Elin är så otroligt lugn och så har vi busiga Felix på det och den kombinationen fungerar strålande. De lekte utan några som helst problem i över två timmar. När det var dags att åka hem blev Felix ledsen och ville stanna kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar