22 januari 2011

Långa farbrorn

Efter gårdagens sena kväll av lek med Hugo vaknade Felix efter klockan åtta i morse. Det var skönt att han fick sova ut så att han var pigg och glad inför morgonens gymnastikpass. Det var spännande att se hur det skulle gå idag eftersom han inte ville vara med på övningarna i början på förra veckans gymnastik. Felix klarade det galant idag och var med på alla övningar medan Ola satt och väntade i omklädningsrummet. Felix hade bara kommit en gång och varit lite ledsen eftersom han hade slagit sig på ryggen då han och en annan pojke skulle krypa under någonting samtidigt.

Medan Felix var på gymnastik passade Nelly på att leka med Felix fåtölj, vilken han inte med glädje brukar låna ut eftersom han inte tycker om när Nelly dreglar på den. Nelly var även och klättrade lite på den efter det att Felix hade kommit hem och då drog han iväg med fåtöljen och då ramlade Nelly och slog i bakhuvudet i golvet och blev så ledsen. Vi försöker hela tiden förklara för Felix att han måste vara försiktig med henne, men det är nog svårt för honom att se vad som händer när han gör vissa saker.


I eftermiddags var Ola och Felix iväg på egen hand. De åt först på Mc Donalds och sedan gick de på bio. De såg på "Var inte rädd Långa farbrorn". De köpte popcorn som Felix satt och åt på konstant under hela den 40 minuter långa filmen. Popcornen räckte även fast Ola råkade välta ut en hel del på golvet. Felix tyckte att filmen var bra och satt så lydigt och tittade.

Självklart somnade Felix på väg till Mc Donalds

Felix verkar vara intresserad av fotografering. Han får ibland låna vår lilla kamera och så också idag. Han tog en närbild på sin mugg och sa när han tittade på resultatet; "Ja, det blev bra det här!"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar