27 januari 2011

James

Vid sex i morse var hela familjen vaken och Nelly var vaken en del under natten också. Det är något som stör henne, men vi vet inte riktigt vad. Det kan vara så att det är tänder som är på gång. När hon vaknar är det bara att stoppa in nappen så blir hon lugn igen.

Idag var jag och Nelly och hälsade på Madde och hennes lille James som är fem veckor nu. Nelly kändes helt plötsligt så stor. Tänk att det var ett halvår sedan hon var så liten.


Vi var ute och gick en liten promenad med Nelly och James och båda bebisarna somnade. Nelly somnade inte förrän vi kom in i en butik och hon blev säkert trött för att hon var så påpälsad.

Vid två hämtade vi Felix på dagis och idag hade de varit tvungna att få honom att sova middag för han hade varit lite väl speedad. Tydligen hade han somnat väldigt snabbt och enligt Felix ville han inte vakna när de väckte honom. Fröknarna hade då börjat kittla honom, men Felix sa att han inte ville att de skulle göra det för han var inte riktigt färdig med att sova.

När vi kom hem så började Nelly klättra upp mot allt som vanligt. Hennes favoritmöbel att klättra upp mot är tv-bänken. Ibland står hon med raka ben, men idag hade hon på sig hala strumpbyxor så det var lite svårare för henne att inte åka iväg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar