4 januari 2011

Mardröm

Natten till idag höll Nelly på att rulla runt hela tiden. Ungefär en gång i timmen så fick jag gå upp och vända henne till mage igen. Vaggan börjar bli för trång så det är dags att byta ut den till spjälsäng så att hon kan rulla tillbaka lite lättare. Det får bli en aktivitet i morgon att montera ihop spjälsängen.

Det var inte bara Nelly som inte kunde sova bra utan också Felix. Han kom in till oss i natt eftersom han drömde en mardröm. Det är inte så att han skäms för att ta stor plats i sängen. Han vräker ut sig som om han vore en stor björn. Huvudsaken var att han kunde somna om och det gjorde han och sov sedan ända till klockan åtta.

Idag gick vi på en promenad i Kungälv och till biblioteket. Där satt vi och läste lite böcker och Felix fick även välja ut tre stycken böcker som vi lånade med hem. Godnattsagan blev den boken om djur och deras ungar.
I eftermiddags var jag på förhandsrea på Småtufft här i Kungälv. Det blev en hel del kläder till Felix i storlek 110. Lilla Nelly fick också några få plagg, bland annat en rosa dunjacka av märket Nova Star. Det är i storlek 86 så om ett år är den förhoppningsvis lagom stor.

1 kommentar:

  1. Hon kommer bli tuffast i stan när hon växer i sin nya snygga jacka!

    SvaraRadera