8 januari 2011

Bilbana

Nelly vaknade i morse och var feberfri och sig själv igen. Så underbart att ha fått tillbaka sin lilla solstråle. Hon kväljs fortfarande av vanlig mat så helt återställd är hon säkert inte.

Idag skulle vi åka ut för att handla en framåtvänd bilstol till Felix. När vi kom till butiken så blev det inte att vi köpte en. Hon rekommenderade oss att vänta tills Felix är fyra år eftersom nackmuskulaturen ska vara bättre då. Vi trodde att det enbart hade med längd att göra och eftersom Felix är så lång trodde vi inte att det skulle vara några problem, men det var det ju. Vi bestämde oss för att vänta lite eftersom man aldrig skulle förlåta sig själv om man skulle krocka och han skulle skada nacken på något sätt.

Så här ledsen blir man när man inte får följa med pappa in på Biltema

Vi var och bytte den Rorri-bilbanan som Felix fick av oss i julklapp. Den han fick först var dålig eftersom bilarna spårade ur hela tiden. Vi bytte den till en annan där bilarna inte går i spår utan går runt av sig själva. Det bytet blev populärt av Felix som lekte med den hela kvällen.


I eftermiddags var vi och fikade hos mormor och morfar. När vi sa till Felix att vi skulle dit och dricka lite kaffe bara, blev Felix arg och sa att han inte bara ville dricka kaffe utan leka också. Självklart besparade vi honom kaffedrickandet och lät honom leka. Det värsta är bara att han inte vill åka hem när vi tycker att det är dags för att åka, men det är bra att han har det roligt där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar