16 januari 2011

Ryggsäck

I morse verkade Felix vilja ha det lite mysigt här hemma för han sa till Ola; "Jag tänkte att vi kunde göra en härlig brasa." En brasa fick det bli och Nelly satt som vanligt helt förstelnad och tittade på.

Idag var det äntligen dags att ge Nelly den sista dosen av penicillinet. Det firade vi med att åka på babysim med Nelly. Det har varit ett långt uppehåll nu över jul, men det gick jättebra. Hon fick inte dyka idag eftersom vi ville vara rädd om hennes öron. Den nya övning som hon gjorde idag var att hålla fast i Olas axlar när hon hängde på hans rygg när han simmade. Hon gjorde det galant.


Nelly har börjat resa sig upp ändå mer idag än vad hon gjort tidigare. Hon klättrade på Felix matstol och stod där och såg glad ut. I kväll stod hon upp så länge så hon blev så trött så hon somnade med en gång när Ola lade ner henne i sängen.


Ikväll så ville Felix leka en lek med Ola och det var att Felix skulle vara pappa och Ola skulle vara Felix. Felix gav Ola instruktioner om vad han skulle göra och det var att Ola skulle sätta sig i soffan och hänga med underläppen och säga att han hade det tråkigt (så som Felix gör ibland). Då hade Felix sagt att de kunde leka lite och pussla. Den här leken kanske Felix hade enbart för att lära oss vad vi ska säga till Felix när han sitter där och hänger läpp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar